Tidigare utställningar

SEPTEMBER-PIA NORDQVIST

1/9 2022

September – Pia Nordqvist

Pia Nordqvist har en förkärlek för sagor och surrealism och vill att bilden berättar en historia. Hon målar intuitivt och har sällan en färdig idé när hon börjar. Efter en workshop i collage började hon skapa tredimensionella bilder med dockor, föremål och skräp. Hon har även utvecklat en ny teknik med att kombinera tecknande med 3d-collage.
Skorna är secondhand och målas i äkta läderfärg och avslutas med en lack som gör dem hållbara för utomhusbruk.

Konstföreningens medlemmar får 10 % i rabatt vid köp från utställningen.

1/8 2022

Augusti – Tomas Montelius

Tomas Montelius har alltid sin kamera med på axeln. Tomas är pressfotograf i botten och har arbetat på Helsingborgs Dagblad i ca 20 år. Har även varit teaterfotograf vid Helsingborgs stadsteater i 17 år.
Tillsammans med sin fru driver de flera företag med bl a reklambyråverksamhet respektive gör reportage för landets stora fack- och veckopresspublikationer. Tomas gör även fotokonst vilket innebär att han gör förädling av egna skapade bildverk till nya kompositioner. De producerar även nätmagasinet www.BMZ.se.

Tomas lämnar 20 % rabatt på sina verk för medlemmar i Konstföreningen vid Svalövs kommun.

Visa alla utställningar