Lasse Åberg och Ardy Struwer på Galleri Bluelight

12 mar 2022

Utställning på Galleri Bluelight under perioden 12 mars tom 27 mars med Lasse Åberg och Ardy Struwer.

Medlemsvärvningskampanj

7 nov 2021

Det finns plats för fler medlemmar i vår konstförening.
Du som värvar samt den nya medlemmen kommer att få varsin Trisslott när den nya medlemmen betalt sin medlemsavgift. Kravet är att den nya medlemmen måste vara anställd av kommunen eller förtroendevald i kommunen.
Du mailar ditt namn samt namnet på den nya medlemmen till katrin.nilsson@svalov.se.
Medlemsavgiften kan betalas via bankgiro 176-1659 eller via swish 123 118 33 34.

Kultur på Loarps gård

8 sep 2021

Skatter i Svalöv. Konstutställning
Lördag och söndag den 18-19 september kl 10-16.

Vinnare, utlottning årsmöte 210825

7 sep 2021

Wanås Konst – erbjudande med rabatt på entrén

4 aug 2021

Ny medlemsförmån

Genom ett samarbete med Wanås Konst kan Sveriges Konstföreningar och Konstföreningen vid Svalövs kommun erbjuda sina medlemmar rabatt på entrén till skulpturparken och utställningarna. Gå 2 personer men betala bara för 1. I Konsthallen finns café, shop och deli. Se hemsidan för aktuella öppettider.
Erbjudandet är giltigt under 2021. För att nyttja erbjudandet ska du ange att du är medlem i Sveriges Konstföreningar vid kassan.

Du kan läsa mer om Wanås på deras hemsida wanaskonst.se

Louisiana konstmuseum – erbjudande om medlemskap

7 jul 2021

Som medlem i Svalövs konstförening har du möjlighet att köpa medlemskap till ett lägre pris.

Konstföreningen vid Svalövs kommun i samarbete med Sveriges Konstföreningar kan erbjuda medlemmarna i konstföreningen en attraktiv medlemsförmån.

Till Louisiana i ett helt år för specialpris, se Karin Mamma Anderssons omtalade utställning, fri entré för dig samt en gäst, 200 event, 10 % i butik och café samt 4 x Louisiana katalog/magasin). Du får dessutom en av Karin Mamma Anderssons populära affischer fritt (värde SEK 243 – 270).

Erbjudande: Medlemmar i Konstföreningen vid Svalövs kommun kan köpa medlemskapet Louisiana Klubben 1 +1 för DKK 490 = SEK 670 (normalpris SEK 810). Du köper Klubbkortet till specialpris direkt vid ankomsten på Louisiana och får din affisch. Uppge kod: SOMMAR21